SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fatih Tekke ve İbrahima Yattara'dan Trabzonspor'a Eslem Öztürk önerisi

Fatih Tekke ve İbrahima Yattara'dan Trabzonspor'a Eslem Öztürk önerisi

29 Mayıs 2020 Cuma - 16:59




Trabzonspor’da transfer haberleri deyince akıllara sürekli olarak genç oyuncular geliyor… Trabzonspor’un eski dostları ise oyuncu önermekten vazgeçmiyor





Genç oyuncuları dikkatle izleyen Trabzonspor’da hiç kimsenin aklına gelmeyen sürpriz bir isim güneme geldi…

Beşiktaş alt yapısından yetişen sezon başında bedelsiz olarak İstanbulspor’a transfer olan Eslem Öztürk! Bu sezon İstanbulspor formasıyla 23 maçta 3 gol ve 6 asistle oynayan ve 1. Ligin en başarılı oyuncularından birisi olarak dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncu için Hüseyin Cimşir’in iki eski takım arkadaşı Fatih Tekke ve İbrahima Yattara ile görüştüğü ve olumlu dönüş aldığı bildirildi. Tekke sürekli forma şansı verdiği Eslem’in Jose Sosa’nın rotasyonunda 1 ya da 2 sene kalırsa üst düzey bir oyuncu olabileceği yönünde Cimşir’e bilgi verdiği öğrenildi. Cimşir’in de isteğiyle Trabzonspor’un Eslem’i sezon sonuna kadar izleyeceği ve sürpriz bir transfer teklifinin ortaya çıkabileceği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap