SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fatih Tekke: Türkiye’ye dönmek için Fenerbahçe’ye ''Evet'' dedim

Fatih Tekke: Türkiye’ye dönmek için Fenerbahçe’ye ''Evet'' dedim

25 Ekim 2021 Pazartesi - 10:10




NTV ekranlarında yayınlanan Kırılma Anı'na konuk olan Trabzonspor'un efsane futbolcusu Fatih Tekke dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor ile kazandığı Türkiye Kupası'nın Zenit ile kazandığı UEFA Kupası'ndan daha değerli olduğunu belirten Fatih Tekke ''Trabzonspor’da kupa kaldırmak, benim için çok özeldi. Gönül isterdi ki şampiyonluk kupası olsun. Onu çok arzu ediyordum ama nasip olmadı. Trabzonspor’da kupa kaldırmak bana bir anlamda bütün duygularımla kendi anlamımı kaldırıyormuşum gibi geliyor. Trabzonspor kaptanı olarak kupa kaldırmanın anlamını anlatmak istiyorum. Ailem, çevrem, arkadaşlarım ve şehrim. Türkiye’deki Trabzonspor’un durumu, tutumu, bakış açısı ve düşünce şekli gibi bütün hepsini topladığında yapılan haksızlıkları, her şeyi toplayarak Trabzonspor’da kupa kaldırmak benim için Zenit ile UEFA Kupası kaldırmaktan daha değerliydi.'' ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE ''EVET'' DEMİŞTİM...

Zenit forması giydiği dönem Türkiye'ye dönmek için Fenerbahçe'den gelen teklife ''Evet'' dediğini belirten Tekke, ''Türkiye’de bütün takımları seviyorum çünkü futbolu seviyorum. Fenerbahçe ile maç oynadığımızda sırf Fenerbahçe olduğundan dolayı bize haksızlık yapıldığından onlara bakış açımız farklıymış gibi gözükür. Ben açıkcası böyle bakmam, orada da çok sevdiğim oyuncular vardı. Fenerbahçe’de oynar mıydım? İşte bu soru zor bir soru. Aslında Zenit’te oynarken beni Fenerbahçe istediğinde ‘Evet’ demiştim. Bunu insanların bir çoğu bilmez. Türkiye’ye dönmek için ‘Evet’ demiştim. O an hangi psikolojideydim bilmiyorum. Fenerbahçe’de 10 sene de oynasam ben Trabzonsporluyum. İyi ki bu transfer olmamış’’ ifadelerini kullandı.

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap