SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fatih Tekke: Her dakika Trabzon'a dönmeyi bekliyorum

Fatih Tekke: Her dakika Trabzon'a dönmeyi bekliyorum

24 Ocak 2023 Salı - 10:59




İSTANBULSPOR’UN başında teknik direktörlük yapan Fatih Tekke, 4-0 kaybettikleri maçın sonrasında, duygu dolu açıklamalar yaptı. Trabzon şehrine ve Trabzonspor’a olan özleminin her geçen gün arttığı dile getiren ve bunu açık bir şekilde ifade eden Fatih Tekke, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür etti.





TARAFTAR BAĞRINA BASTI

TRABZONSPOR’UN unutulmaz ismi Fatih Tekke, “Taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgi ve destek gurur verici. Geçmişim Trabzon'da, geleceğim de Trabzon'da, kendimi Trabzon'a ait hissediyorum. İstanbul’da her dakika buraya dönmemin hayalini kuruyorum. Ben buranın çocuğuyum. Bu şehir benim şehrim. Ancak, bu maç beni mutsuz etti. Bu kadar kolay teslim olmamalıydık" ifadelerini kullandı.

ZAMANI GELDİĞİNDE BURADA OLACAK

BORDO-MAVİLİ takımın hocası Abdullah Avcı da Fatih Tekke için şu ifadeleri kullandı: “Fatih Tekke hayranlıkla izlediğim bir oyuncuydu. Birlikte çalışamadım. Uzun zamandır izliyorum oyuna kafa yoruyor ve kendini geliştiriyor. Umarım teknik adamlık fırsatı burada geldiğinde uygun zamanda onu iyi kullanır. Şampiyon olduğumuzun ertesi sabah beni aradı.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap