SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fatih Altaylı’dan hem Trabzonspor’a hemde Cemil Usta’ya saygısızlık

Fatih Altaylı’dan hem Trabzonspor’a hemde Cemil Usta’ya saygısızlık

02 Temmuz 2019 Salı - 09:59




Gazeteci Fatih Altaylı’nın yorumcu olarak katıldığı programda söylediği sözler Trabzonspor taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.





TFF’nin almış olduğu karar ile birlikte 2019-2020 futbol sezonunun ismi 'Cemil Usta Futbol Sezonu' olarak oynanacak.

Trabzonspor’un efsane kaptanı Cemil Usta’nın isminin sezona verilmesini canlı yayında yorumlayan Gazeteci Fatih Altaylı’nın sözleri Trabzonspor taraftarı tarafından tepkiyle karşılandı.

"Cemil Usta deyince aklıma kaburgacı Cemil Usta" geldi diyerek söze başlayan Altaylı’nın cümleleri saygısızlık olarak değerlendirildi ve sosyal medya tepki mesajlarıyla adeta yıkıldı.

KABURGACI CEMiL USTA

Altaylı’ya sorulan Cemil Usta Sezonu ile ilgili soruya "Cemil Usta ismini ilk duyunca çok şaşırdım. Yıllar önce Diyarbakır’a gittiğimde kaburga yediğim bir yer vardı.İlk duyduğumda Kaburgacı Cemil Usta sandım" sözleriyle başladı. Moderatörün, Cemil Usta’nın "Ben Trabzonspor Kaptanıyım başka takımın kaptanın arkasında sahaya çıkmam" sözlerini hatırlatınca cümlelerini değiştiren Altaylı Trabzonspor’da bir çok değerin çıktığından bahsetmeye başladı. Ancak bu cümleleri de Trabzonspor taraftarın tepkisinden kurtaramadı.


TRABZONSPOR'UN BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI

Trabzonspor'un borç yapılandırması yapan ilk kulüp olmasını 'Trabzonspor kayırılıyor' olarak yorumlayan Altaylı, tüm kulüplere yapılacak yapılandırmayı sadece Trabzonspor’a yapılacakmış gibi yorumlayarak "Trabzonspor, devlet tarafından bir miktar kayrılıyor. Trabzonspor, şimdiye kadar gelirinin çok ötesinde harcamalar yaptı, borçların ödenmesinde zorluk olduğu için, Trabzonspor da bölge için önemli bir kulüp olduğu için bir miktar kıyak yapıldı. Yapılmasın demiyorum ama diğer kulüplere de haksızlık olmasın" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap