SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eyvah! Onuachu gidiyor!

Eyvah! Onuachu gidiyor!

12 Ocak 2024 Cuma - 10:18




Son olarak Trabzonspor ile Samsunspor arasında oynanan karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydeden Nijeryalı golcü Paul Onuachu'dan bordo-mavililere kötü haber geldi. Yıldız oyuncu Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. İşte detaylar...





Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16. haftasında Trabzonspor sahasında ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer ilk yarıda rakibine belirgin bir üstünlük kurdu.

21. dakikada Benkovic'in golüyle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşmada dakikalar 45+1'i gösterirken bu kez Onuachu sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı.

ONUACHU'DAN 12 GOLLÜK KATKI

Sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiralanan Nijeryalı golcü, ligde 15 maçta görev aldı. 29 yaşındaki yıldız bu maçlarda dokuz kez gol atarken üç kez de asist yaptı.

Trabzonsporda Paul Onuachu şoku Galatasaraya karşı yok...


Onuachu özellikle son dokuz maçta attığı altı gol ve iki asistle takımının çıkışında büyük pay sahibi oldu.

ONUACHU GİDİYOR

Trabzonspor, Nijeryalı golcüsünden bir süre uzak kalacak. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Nijerya'nın açıklanan kadrosunda yer bulamayan Paul Onuachu, Umar Sadıq'ın sakatlanmasının ardından kadroya davet edildi.

Böyle bir durumda Onuachu, Nijerya'nın olası final oynaması durumunda 1 ay gibi bir süre takımdan uzak kalabilir.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
6
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap