SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eski hakemden olay sözler! Fırat Aydınus Fener'i şampiyon yapmak için...'

Eski hakemden olay sözler! Fırat Aydınus Fener'i şampiyon yapmak için...'

Karadeniz Özel

04 Kasım 2019 Pazartesi - 10:29




Göztepe'nin Trabzonspor’u 1-0 yendiği maçın yankıları artarak devam ediyor. Eski bir hakemden Karadeniz’e olay açıklamalar geldi.





KARADENİZ // Mehmet KARAGÖZ // Bu mücadelede karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus’un Bordo-Mavili takımın forveti Sörloth’a yapılan yüzde yüzlük penaltıyı vermemesi tepkileri çekerken, eski bir hakem Karadeniz’e bu konuyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İşte o hakemin gündemi sarsacak iddiaları; 

“ÖNCE şunu söyleyeyim; Sörloth’a yapılan hareket ne penaltı. İyi bir hakem bu oyuncunun olur olmaz bir şekilde kendini yere atmayacağını bilir. Asıl tehlike ise Fırat’ın kötü bir tiyatronun içinde olması. Bu kesinlikle tesadüf değil. İki hafta önce Fırat, Denizli’de Emre’nin faulle aldığı pozisyona ‘devam’ dedi gol oldu. VAR’daki Arda Kardeşler, Fırat’ı çağırmadı. Bu hafta Fırat Trabzon’da, Arda Fener’de. Biraz şeytanın avukatlığını yapalım. Senaryo yazılıyor. Bu sizce normal mi? Belli ki birileri, Fırat’ı piyon olarak kullanıyor.”

“İKİNCİ tiyatro perdesinde ise Hüseyin Göçek var. Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçında Rizespor’un tartışmalı bir penaltı pozisyonu vardı. Sonrasında tartışmalar oldu. Hüseyin Göçek 6 ekimden beri maç alamadı. Bu hafta VAR’a oturtuldu. Önümüzdeki hafta maç almazsa 35 gündür maç yönetememiş olacak. Kötü bir tiyatro çeviriyorlar. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için Fırat Aydınus’u kullanıyorlar.”

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap