SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması! "Hocamızdan liste aldık"

Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması! "Hocamızdan liste aldık"

09 Ağustos 2023 Çarşamba - 14:09




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti.

Ziyaretin güzel bir şekilde geçtiğini belirten Doğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ziyareti değerlendiren Doğan, “Sayın Başkan da aynı düşüncelere sahip. Dolayısıyla çok güzel bir görüşme geçti. İnşallah her takım için adaletin ön planda olduğu, sağlıklı, sakatlıkların az olduğu bir sezon yaşanır. Karşılıklı temennilerimizi verdik. Bundan ibaret.” dedi.

TRANSFER KONUSU

Transfer sorusuna cevap veren Ertuğrul Doğan, “Takviye planlarımız devam ediyor. Hocamızdan liste aldık. Bunun için çalışıyoruz” dedi.


STAT SPONSORLUĞU

Papara ile Yapılan sponsorluk anlaşmasına değinen Doğan, “Trabzonspor için çok önemli bir anlaşma oldu. Tarihimizin en önemli sponsorluk anlaşması. Ek gelirler de var içerisinde. Zaman içinde açıklayacağımız. Önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta içerisinde çok detaylı bir açıklamayla lansman yapıp basını bilgilendireceğiz. Bu detayları konuşmak için o zamanı bekleyelim.” dedi.

“TRABZONSPOR CAMİASININ BİRLİK HALİNDE OLMASI LAZIM”

Ertuğrul Doğan şunları söyledi;

"Trabzonspor camiası rakipleriyle mücadele etmesi için birlik halinde olması lazım. Sonuçlar ne olursa olsun tribünleri doldurmamız lazım. Geldiğimizde sıkıntılı bir dönemden geçiyorduk. Yaklaşık 70 milyon Euro’yu bulan bir nakit akışı kulübe soktuk. Tüm sorunları aşmamız için camianın her türlü gücünün birlik olması lazım. Taraftarların takıma sahip çıkması lazım. Antalyaspor maçını full tribün oynamamız lazım.


"4 AYDA 70 MİLYON EURO"

4 aylık zamanda 70 milyon Euro’yu bulan sadece sponsorluk anlaşmaları yapıldı. Bunun şu ana kadar 30 milyon Euro’su kulübün kasasına girdi. Tüm bunlara rağmen Trabzonspor’un borç yükü devam ediyor.

“OYUNCULARIN ELİNDE CİDDİ KONTRATLAR VAR”

Ayrıca bir yandan da transfer yapmak istiyoruz. Elimizde bir sürü oyuncu var bunları çıkarmamız lazım. Oyuncuların elinde ciddi kontratlar var bunların üstesinden gelmemiz lazım. Süreç zor ama taraftarımızın bize güvensin. Kulübünün, hocasının yanında olsun. Oyuncularına sahip çıksın.

RAKİP TAKIM TRANSFERLERİ


Bizim rakiplerle işimiz yok. Yaptığı transferlerin bedellerini kendileri ödeyecek. Bizi ilgilendirmez. Her şey yapılan transferlerle gitmiyor. Trabzonspor geçen yıl tarihin en yüksek kadrosu kurdu, sonuçlar ortada. Sahada birlik olmadığın müddetçe kurduğun kadronun bir anlamı yok. Biz şuanda sahada mücadele etmeye ve kuracağımız kadronun parasını ödeyebilmeye odaklandık. Trabzonspor takımı her zaman zirve yarışının içerisinde olacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap