SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan'dan sert tepki; ''Hesaplaşacağız''

Ertuğrul Doğan'dan sert tepki; ''Hesaplaşacağız''

12 Aralık 2019 Perşembe - 11:44




Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’dan, TFF’nin limit artışına yapılan itirazdan sonra masa başı oyunlarına sert tepki gösterdi. 


Sosyal medya hesabından açıklama yapan bulunan Doğan,”  Trabzonsporumuza karşı ‘masa başı oyunlarını’ sahneye koyanlar bizce bilinen şahıslar! Onları geçmişten de tanıyoruz! Kalemşörlerini de biliyoruz! Dün Mehmet’tiler bugün Ahmet! Dün Samet’tiler bugün Haydar! İsimleri değişir, anlayışları değişmez!

Bizler; bu camianın her türlü hakkını ve hukukunu korumakla mükellefiz! Hiç kimse şanlı Trabzonsporumuza iftira atamaz! Hiç kimse Trabzonsporumuzu doğru bildiği yoldan döndüremez. İftiracılarla ve onların ortaklarıyla hukuk önünde elbette hesaplaşacağız.

Bugün, dünden daha fazla kenetlenmeye ihtiyacımız var. Biz, tek bir insanımızı dahi dışarıda bırakmadan, bir olmalıyız, beraber olmalıyız ve dik durmalıyız! Biliyoruz ki güçlü olduğumuz sürece bizi hiçbir odak (!) yıkamayacaktır.

Değerli taraftarlarımız... Hepimiz bu renklere sevdalıyız. Sevdamızın peşinden koşuyoruz. Kulübümüze ve takımımıza sahip çıkalım. Son olarak, şairin de dediği gibi; “Sür atını süvari, yokuşlar var çıkacak! Duyma fısıltıları, kem gözlü bakışları!”  ifadelerini kullandı.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap