SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan'dan flaş sözler! "Satılacak son kulüp Trabzonspor’dur!"

Ertuğrul Doğan'dan flaş sözler! "Satılacak son kulüp Trabzonspor’dur!"

29 Temmuz 2023 Cumartesi - 11:34




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Trabzonspor güce karşı kurulmuş bir kulüp. Neden güce teslim olup da satılsın. Bu, kuruluş felsefesine aykırı. Kulüpler satılmaya başlarsa da en son satılacak kulüp Trabzonspor olur” diye konuştu.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Trabzonspor, Katarlılara satılacak" iddialarına cevap veren Doğan, "Borsaya açık bir şirketiz. Böyle bir konu yok. Böyle bir teklif de yok. Kulüpler satılmaya başlarsa da en son satılacak kulüp Trabzonspor olur. Trabzonspor güce karşı kurulmuş bir kulüp. Neden güce teslim olup da satılsın. Bu, kulübümüzün kuruluş felsefesine aykırı" ifadelerini kullandı. Yeni sezon için takıma güvendiğini vurgulayan Başkan, şöyle devam etti:

ÇOK FARKLI OLACAK

"Yeni hocamızla bu sezon çok farklı bir Trabzonspor seyredeceğiz. Sahada mücadeleyi gösteren, rekabet anlamında her türlü aksiyonu alabilen, tribünlerin gözüne hoş gelecek futbolu sahaya yansıtacağımızdan benim şüphem yok."

DİĞER BÜYÜK KULÜPLER GİBİ DEVLETTEN ARAZİ ALMIYORUZ

Başkan Doğan, stat sponsorluğu hakkında da şu ifadeleri kullandı: "Trabzonspor için maksimum değeri yakalamak durumundayım. Çünkü Trabzonspor'un elinde başka bir değeri yok. Bizim diğer rakiplerimiz gibi elimizde mülklerimiz, devletten aldığımız arazilerimiz yok. Bakıyorsun, 'Trabzonspor hükümet desteği alıyor' konuları havada uçuyor. Tezahüratlar falan… Benim aldığım hiçbir destek yok, tüm büyük kulüplerin aldığı onlarca arsa var. Nasıl destek oluyorsa bu… Stat sponsorluğundan gelen para, Bankalar Birliği anlaşmasından kaynaklı blokaja gidecek. Trabzonspor'un kasasına para girmeyecek."​​​​​​​

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap