SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan: Söke söke şampiyon olacağız

Ertuğrul Doğan: Söke söke şampiyon olacağız

23 Haziran 2020 Salı - 11:50




Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu





Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Alanyaspor maçından sonra tribünde yaşanan gerginliklerle ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor maçını yol kazası olarak değerlendiren Doğan "İki puan kaybetmemize çok üzüldük. Buna bir yol kazası diyoruz. Ama şunu unutmasınlar. Trabzonspor söke söke şampiyon olacak." dedi.

Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yöneticilerinin hakaretleriyle ilgili ise Doğan "Hasan Çavuşoğlu’nun ağabeyi ikinci golden sonra bizim olduğumuz tarafa kadar gelerek ağza alınmayacak küfürler etti. Alanyalı yöneticilerin ikinci gole şampiyon olmuş gibi sevinerek bize el kol işaretleriyle küfürler savurma terbiyesizliğine sessiz mi kalacaktık? Beyaz TV’ye bağlanan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yalan söylüyor. Bir defa bizim başkanımız ağzına içki sürmez! Küfürü biz değil, ikinci golden sonra bize ettiler. Hem de en galiz şekilde! Sadece bir kez değil defalarca küfür ettiler!" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Doğan son olarak da şu paylaşımı yaptı;

"Başkanımızın rahmetli annesine sahadan tribüne doğru söven Alanyaspor Kulüp Müdürü Muhammet Ak’a sorar mısınız? Ben dahil diğer yönetici arkadaşlarım hiç sebep yokken neden sahaya inelim ve kendisi madem bir şey yok neden sürekli kaçtı! " 


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap