SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan, Divan Kurul toplantısı'nda konuştu: 'BUGÜN EN MUTLU GÜN…'

Ertuğrul Doğan, Divan Kurul toplantısı'nda konuştu: 'BUGÜN EN MUTLU GÜN…'

29 Ekim 2023 Pazar - 13:36




Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleştirilen Divan Genel Kurul Toplantısı, saat 12.00'de başladı.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 52. Olağan Divan Kurul toplantısı'nda konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın konuşması şu şekilde;

İstanbul’daki maçta olması nedeniyle Divan Kurulu toplantısına katılamayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ise kurulu mesaj gönderdi.

Doğan’ın mesajında şu ifadeler yer aldı. 

Çok değerli camiamız. 


Bugün, en güzel gün…

Bugün, en gururlu gün… 

Bugün, en mutlu gün…

Bugün, 100. yılımız…  Ama ilk günki aşkla nice yüzyıllara yürüyeceğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümünün coşkuyla kutlandığı gün…

Bugün, Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kutsal destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin bir güneş gibi doğduğu gün…


Bugün ve bugünler… Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın daha da sağlamlaştırılması gerektiğini bizlere hatırlatırken, O’nu yüceltme ve yaşatma görevini nesilden nesile sürdüreceğimizi güçlü bir şekilde vurgulamak isterim. 

Trabzonspor Camiası olarak, Cumhuriyetimizin temel ilkelerine her daim sahip çıktık, sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Kurucu Liderimiz Atatürk’ün, Trabzon’u ziyaretindeki o ifadeleri pusulamızdır.

“İlk defa Samsun'a ayak bastığımda bana kalp kuvveti verenlerin ilk sırasında Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım.”

Bu vesile ile Trabzon’un dünya markası olan Trabzonsporumuzun tüzüğünün amacımızı ifade eden 7’inci maddesindeki şu ibareyi de hatırlatmaktan geçemeyeceğim:

 “Trabzonspor Kulübü, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çağdaş spor anlayışını ve ahlakını yaygınlaştıran, olgunlaştıran ve gelişmesini sağlayan…”

 Geleceğe daha büyük ümit ve inançla baktığımı, azim ve kararlılıkla temel ilkelerimizden ayrılmadan yürümeye devam edeceğimize dair kararlılığımızı vurguluyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. 


Kulübümüzün Onursal Üyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Nice Yüzyıllara… 
Yaşasın Cumhuriyet!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap