SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ersun Yanal'ın gözdesini Trabzonspor kapıyor!

Ersun Yanal'ın gözdesini Trabzonspor kapıyor!

06 Aralık 2019 Cuma - 14:27




Galatasaray derbisinde yenilen son dakika golüyle morallerin bozulduğu Trabzonspor'da, Altay galibiyeti ve sakatlardan gelen iyi haberlerin ardından camiada olumlu bir hava hakim oldu...





Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, bu sezon kupa hasretine son vermek istiyor...

Süper Lig'de son olarak Galatasaray ile karşılaşan Trabzonspor, son dakikada yediği gole engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bu moral bozukluğuyla Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Altay ile karşılaşan Fırtına, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

DEFANS TOPARLANIYOR!

Bu sezon Trabzonspor'un başı, savunma sıkıntılarıyla dertteydi... Fırtına, ligin ilk 10 haftasında kalesini gole kapatamamıştı.


Daha sonra Hosseini'nin ön liberoda oynadığı iki karşılaşmada gol yemeyen Trabzonspor, Galatasaray maçında son dakikada gelen gole engel olamadı.

SAVUNMAYA TAKVİYE!

Ara transfer döneminde orta saha ve sağ kanata takviye yapacak olan Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı.

Bordo Mavililer sağ bek transferi için listesine Süper Lig'den sürpriz bir ismi ekledi...

Trabzonspor, uzun süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Antalyaspor'da forma giyen Nazım Sangare'yi transfer listesine ekledi.

12 MAÇTA OYNADI


Antalyaspor'da sergilediği performansla A Milli Takıma kadar yükselen Nazım, Gaziantep FK maçında da harika bir gole imza attı.

Süper Lig'de 12 maçta görev alan Nazım Sangare'nin Antalya ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Kırmızı Beyazlılar oyuncusundan para kazanmak için devre arasında satmak zorunda.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap