SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ersun Yanal: ''Trabzonspor'da istemediğim futbolcular vardı''

Ersun Yanal: ''Trabzonspor'da istemediğim futbolcular vardı''

21 Şubat 2022 Pazartesi - 16:34




Tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, NTV’de yayınlanan Kırılma Anı programının 43.bölümüne konuk oldu.





Trabzonspor’un eski teknik direktörü olan Ersun Yanal’dan bordo mavili takımdaki dönemine yönelik açıklamalar geldi.

Trabzonspor’dan neden ayrıldığı sorusunu yanıtlayan Ersun Yanal, ‘'Trabzon’a gittiğimde devre arasında ciddi bir değişim yaşandı. Orada kadro değişimi yaptık. Trabzonspor’da kurduğum takım sonrasında şampiyonluğa oynadı. Takım ciddi başarılı oldu. İkinci gidişimde İbrahim Hacıosmanoğlu vardı. Şartlar ve koşullar her zaman aynı olmuyor. Trabzon çok uzun süre şampiyon olamadı ve sabırsız bir takım. Bu süreçte ilk yıl sonunda anlaşamadığımız yerler oldu. Ben sağlık ve başka nedenlerden Amerika’ya gittim ve bazı oyuncuların olmaması gerektiğini savundum ama öyle olmadı. Bu nedenle oturduk ve medenice ayrıldık. O dönem çok ısrar ettiler. Birçok oyuncu imza aşamasında masadan kalktı ve o oyuncular rakiplere imza attı. Genç ve iyi bir takım oluşturacaktık. Bazen iş kazası yapabiliyorsunuz. Hem Trabzon hem de benim için sonuçlanmayan bir macera oldu. '' ifadelerine yer verdi.

Trabzon'da yaşamanın her zaman ayrıcalık olduğunu fakat konu futbol olunca işlerin değiştiğini belirten Ersun Yanal, ''Trabzon’da yaşamak gerçekten bir ayrıcalık ama futbol saati geldiğinde her şey ayrılıyor. Futbol saati bittiğinde yine herkes aynı samimiyet içerisinde kalıyor. Trabzon’da gördüğüm ortam her zaman caziptir. Orada futboldan başka bir şey düşünemezsiniz. Komşunuzdan arkadaşınıza herkes futbolun içerisindedir. Trabzonspor söz konusu olunca her şey çok başkadır. İçerisinde hakaret olmadığı sürece eleştiriye açığım bu gerçek ile yaşamalısınız.'' dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap