SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erol Bulut ve Sergen Yalçın’dan Trabzonspor'a şok!

Erol Bulut ve Sergen Yalçın’dan Trabzonspor'a şok!

30 Aralık 2019 Pazartesi - 15:55




Trabzonspor’da Ünal Karaman’la yolları ayrılırken bazı sürprizler meydana geldi… bordo-mavili yönetim ilk olarak Alanyaspor’u çalıştıran Erol Bulut ile Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın’ın kapısını çaldı.





İki teknik direktör de aracılar vasıtasıyla yapılan tekliflere, Karaman’a uygun görülen muamele ve mesleklerine duydukları saygı yüzünden şu an için Trabzonspor’da çalışmalarının söz konusu olmadığı bilgisini verdi.

Bordo-mavili yönetim ise uzun süredir dirsek temasında oldukları Fatih Tekke-Gökdeniz Karadeniz ikilisinin kapısını çalarak, “gelin iş başı yapın” diyeceği konuşuluyor. Ancak Tekke ile Karadeniz’in de şu ortamda takımın başına geçmeleri durumunda oldukça sıkıntı yaşayacakları iddia ediliyor

Bordo-mavili yönetimin ilk iki adayından aldığı bu şok cevap sonrasında rotasını gayri ihtiyari olarak Mustafa Denizli’ye çevireceği ise gelen bilgiler arasında.

Beğendim
6
Sevdim
7
Beğenmedim
8
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap