SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erman Toroğlu: "Trabzonspor'da ışık yok"

Erman Toroğlu: "Trabzonspor'da ışık yok"

11 Ekim 2022 Salı - 16:03




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı eleştirilmeye devam ediyor... Evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Avcı'ya bir eleştiride Erman Toroğlu'ndan geldi... Toroğlu, "Trabzonspor'da ışık yok" derken, Marek Hamsik'in oyundan çıkarılmasını da eleştirdi...





Trabzonspor ağır eleştirilere maruz kalıyor... Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Kasımpaşa ile 0-0 biten maç sonrası takımın oyununu ve Abdullah Avcı'yı eleştirdi...

İşte o sözler:

"TRABZONSPOR TAT VERMİYOR"

"Trabzonspor'da maçın şeklini değiştirecek bir tane oyuncu vardı; Hamsik. Onu da oyundan aldı hoca. 'Nasıl kaçar?' dediğimiz pozisyon bile yok. Trabzonspor bu sezon bu. Tat vermiyorlar. Seyirci de tribünü doldurmuyor artık, heyecan gitmiş."

"SEYİRCİ BU OYUNU SEVMEZ"


"Trabzonspor'da bir oyun planı var mı? 'Trabzonspor bunu oynuyor' diyebileceğimiz bir oyun yok. Akın yok sahada. Bu kadar kontrollü oyunu sevmez Trabzonspor seyircisi. Baskılı, hareketli takımları sever Trabzon seyircisi."

"TRABZONSPOR BÖYLE OLMAMALI"

"Hamsik oyundan çıkarken 'Beni neden aldın, benden kötüler vardı' tavrındaydı, haklıydı da. Fenerbahçe maçına bakıyoruz 9 gol var, bugün maçı izlerken başka şeylerle ilgileniyoruz. Trabzonspor böyle olmamalı."

"TRABZONSPOR'DA IŞIK YOK"

"Abdullah Avcı'nın takımı koşmuyor, yeterince mücadele etmiyor. Trabzonspor'da ışık yok. Trabzonspor maçı izlemeden önce canım sıkılıyor. Sıkıcı geçeceğini biliyorum çünkü. Ligde bir tek Fenerbahçe hızlı oynuyor zaten."


"GEÇEN SEZONDAN KOP ARTIK"

"Trabzonspor'un geçen sezondan kopması lazım. Trezeguet'in oyunu başka, Nwakaeme'nin başka. Geçen sezon bitti, şampiyon oldun, kutladın ama bitti artık. Kaç hafta geçti hala gelişme yok. Takımın desteğe ihtiyacı var tamam ama sen de biraz top oynayacaksın. Protestoların sebebi belli."

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap