SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erman Özgür; ''Trabzonspor şampiyon olur''

Erman Özgür; ''Trabzonspor şampiyon olur''

10 Eylül 2018 Pazartesi - 15:39




Trabzonspor eski futbolcusu Erman Özgür takımın son durumunu Karadeniz’e değerlendirdi





SÜPER Lig’de son olarak Galatasaray’ı mağlup eden Trabzonspor’u eski futbolcu Erman Özgür’e sorduk. Özgür, diğer takımların şampiyonluk şansının az olduğunu söyleyerek, “Trabzonspor şampiyon olabilir” dedi. İşte Erman Özgür’ün Trabzonspor değerlendirmesi

“UZUN süredir stoper sıkıntısı çeken Trabzonspor, bu sezon çok iyi stoperler aldı. Ben iki stoperi de çok beğendim. Alınan transferler hem mütevazi hem de kaliteli isimler. Şampiyonluğa oynamak için kadronun geniş olması lazım. Bu da Trabzonspor için yeterli.

BEŞİKTAŞ’IN yaş ortalaması fazla, hem Avrupa hem de ligi götüreceğini düşünmüyorum. Galatasaray’ın kadrosu yine aynı şekilde Şampiyonlar Ligi ve lig için yeterli değil. Fenerbahçe de yeni kurulan bir ekip. Şampiyonluk şanslarını çok az görüyorum. Ligin favorisi bu sezon Başakşehir.

TRABZONSPOR ligde bu takımların arasından sıyrılabilir.  Eğer şehirde oyuncuların üzerinde taraftarın baskısı alınabilirse bence Trabzonspor şampiyon olabilir. Şampiyonluğa oynamak için iyi bir kulübe olması lazım. Ofansif olarak skoru değiştirecek oyuncular olması lazım. Bu da Trabzonspor için var. Son maça bakıldığında Abdülkadir, Amiri ve Burak. Oynamadılar ve skoru değiştiren oyuncular

TRABZONSPOR’DA sihirli bir oyuncu var. Sosa özel bir oyuncu. Trabzonspor’un en sihirli oyuncusu Sosa. Bordo-Mavililerde takıma sahip çıkan oyuncular var. eğer bu oyuncularla ekonomik anlamda sıkıntı yaşanmazsa Trabzonspor bu sezon şampiyon olur. Devre arası da takıma üst düzey bir sol transferi olabilir. Trabzonspor önde oynadığı maçlarda o bölgede sıkıntı yaşıyor.


ÜNAL hocanın en büyük şansı ise yardımcılar. İyi bir ekibe sahip. Hüseyin hoca hem şehri biliyor hem de takım üzerinde etkisi iyi. Herkesle de arası iyi. Ünal hoca da adaletli bir teknik direktör. Dediğimiz gibi. Eğer Trabzonspor’da farklı saha dışı sorunlar yaşanmazsa şampiyonluğun gelmesi içten bile değil”

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap