SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Enzo Perez 2023 yılına kadar Trabzonspor’da

Enzo Perez 2023 yılına kadar Trabzonspor’da

14 Ocak 2021 Perşembe - 10:31




Arjantin’in önemli spor gazetecisi Pablo Gravellone açıkladı..





Bordo-mavili yönetimin bir süredir görüşme halinde olduğu River Plate’in orta sahası Enzo Perez için flaş bir iddia geldi.

Arjantin’in önemli gazetecilerinden birisi olan Pablo Gravellone, sosyal medya hesabından, “Enzo Perez Türkiye'den Trabzonspor ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. River’den ilk giden o oldu ama devamı gelecek” açıklamasını yaptı

Trabzonspor'un Enzo Perez transferini Arjantinli gazeteci Pablo Gravellone açıkladı. sosyal medya hesabından bir tweet atan Pablo Gravellone, “Enzo Perez Türkiye'den Trabzonspor ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. River’den ilk giden o oldu ama devamı gelecek” İfadelerini kullandı.

Enzo Perez de önceki gün oynanan River Plate-Palmeiras Libertadores Kupası yarı final maçının ardından açıklamalar yapmıştı. Perez, River Plate’in 2-0 kazanmısana karşın elendiği maçın sonrasında geleceğiyle ilgili sorulan bir soruya, “River Plate gibi büyük bir kulüpte oynuyorsanız her zaman teklifler alırsınız. “Umarım vereceğim karar kariyerim için en doğrusu olur” yanıtını vermişti. Arjantinli futbolcunun bu sözleri ise, “Enzo, bu maçla birlikte River Plate kariyerini noktaladı” şeklinde yorumlandı. Tangocu yıldızın yakın çevresinden de ‘Türkiye’ paylaşımlarının gelmesi, “Enzo Perez’in yeni adresi Trabzonspor” yorumlarına neden oldu.

Bordo-mavililer Perez’e son olarak yarım sezon için 1 milyon, bir sonraki yıl için ise 1 milyon 650 bin Euro’luk teklif yapmıştı. River Plate ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Enzo Perez, Arjantin ekibiyle çıktığı 110 karşılaşmada 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap