SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Elneny, eski hocası İle Trabzonspor’da buluşuyor!

Elneny, eski hocası İle Trabzonspor’da buluşuyor!

28 Aralık 2023 Perşembe - 10:53








Mısır medyasında Trabzonspor için transfer iddiaları devam ediyor… Bu kez adı manşetlere taşınan isim ön libero Mohamed Elneny oldu. Arsenal’da forma şansı bulamayan 31 yaşındaki Elneny’nin bordo-mavili yönetim ile görüştüğü ve ocak ayı için söz kestiği ileri sürüldü. Ülkemizde Beşiktaş forması giyen ve Abdullah Avcı ile çalışan deneyimli orta sahanın, Trabzonspor’un teklifine ‘evet’ dediği ifade edildi.

BAŞKAN Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Bir orta saha futbolcusu ile anlaştık. Bu isme kimse ‘hayır’ diyemeyecek” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamaların ardından, camia ve taraftar anlaşma sağlanan yıldızı merak etmeye başladı. Tam da bu konuşmaların sonrasında Mısır basını Trabzonspor için flaş transfer iddialarında bulundu. Önceki gün, El Ahly’de oynanan orta saha Aliou Dieng’in Trabzonspor ile görüştüğünü duyuran Mısır basını dün bir iddia daha ortaya attı. Yapılan haberlerde, şu anda İngiliz ekibi Arsenal’ın formasını giyen ön libero Mohamed Elneny’nin Trabzonspor ile görüştüğü ve taraftarın prensip anlaşması yaptığı öne sürüldü. Haberin detaylarında ise, 31 yaşındaki ön libero Mohamed Elneny’nin Arsenal’da forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu bilgisi yer aldı. Görüşme ile ilgili bilgiler veren Mısır medyası, “Mohamed Elneny, Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı hocası Abdullah Avcı ile buluşuyor. Mısırlı futbolcu, ocak ayında Trabzon’da forma giyecek” denildi. Bu sezon Arsenal’da toplam 4 maça çıkan Elneny, 72 dakika forma şansı bulabildi. Mohamed Elneny, 94 kez Mısır Milli Takımı’nın formasını giydi, 8 gol attı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap