SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ekuban'ın pozisyonuna Erman Toroğlu'nun yorumu

Ekuban'ın pozisyonuna Erman Toroğlu'nun yorumu

01 Şubat 2021 Pazartesi - 12:56




VAR'a gidilmeyen net penaltı pozisyonuna Erman Toroğlu'nun tepkisi...





Trabzonspor'un Beşiktaş'ı deplasman 2-1 yendiği karşılaşmada bordo mavili takımın net penaltısı verilmedi.

Ekuban'ın yoğun itiraz ettiği pozisyon sonrasında sarı kart görmesine rağmen VAR'ın devreye girmemesi Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti

Trabzonspor’un Ekuban ile penaltı beklediği pozisyon ile ilgili konuşan Erman Toroğlu, bu pozisyonda Nsakala’nın hareketinin net penaltı olduğunu açıkladı.

Aspor’da ki Takım Oyunu programında ilk olarak konuşan Reha Kapsal, “Topla rakip alanını vücudun koyarak topu kontrol altına almak istiyor. Nsakala’nın dengesiz hareketi var bana göre penaltı” dedi.

Mehmet Yılmaz ise, “Bende ilk başta penaltı değil gibiydi. Ama sol ayağına darbe var” diye konuştu.Pozisyona penaltı değil diyen eski Beşiktaşlı oyuncu Feyyaz ise Ekuban’a sarı kart çıkması gerektiğini söyledi.

Bunun üzerine Erman Toroğlu, “Bu pozisyonda, hakem vermeyebilir. Ama Ekuban’a da sarı kart kesinlikle veremez. Neden biliyor musun? Temas var. Temas olduğu aln topu kurtaramazsın. Ben öne geçtim. Arabayla bana yandan, arkadan vurdun suçlusun. en tabiki perdeleyeceğim topu. Sen beni kontrol edeceksin. Artık sen bana tabisin. Dışardayken indir. Bunu dışarda olsa verirdi. Pozisyonlarda hakem takdir hakkımı kullandım vermiyorum der. Yalnız burada hakem atlayabilir. Eğer hakem bunu atlayabilir ama VAR’ın atlama şansı sıfır.Burada yüzde yüz VAR’ın devreye girmesi gerekir. Ali Palabıyık girmemiş. Yüzde yüz girmesi lazım. Net penaltı!  Trabzonspor 2 senedir VAR’dan çok darbe yedi. Başakşehir’in şampiyon olduğu sezon dahil” diye konuştu.  

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap