SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ekuban'dan Trabzonspor açıklaması

Ekuban'dan Trabzonspor açıklaması

09 Nisan 2019 Salı - 16:57




Trabzonsporlu Ekuban açıklamalarda bulundu.





Trabzonsporlu oyuncu Caleb Ekuban A spor'a önemli açıklamalarda bulunarak "Tabiki kalmak isterim benim ilk tercihim Trabzonspor olur" dedi.

Ekuban'ın açıklamalarının satırbaşları şu şekilde;

Söyleyeceğimizçok fazla bir şey yok futbol böyle bir oyun bir yıl dünyanın en iyi oyuncusu olabilirsiniz, diğer yıl gezegenin en kötü oyuncusu olabilirsiniz. Yaşadığım iki ağır sakatlık sonucu geri döndüğümde öz güven olarak, aldığım kararlardaki eksiklikler olarak büyük sorunlar yaşadım. Belkide aldığım toplarda yaptığım dokunuşlarda doğru kararlar alamamışımdır. Kolay değildir böyle sakatlıklardan geri gelmek ama bu yıl o özgüveni ve sürekliliği sağlayabildiğim için gerçekten çok mutluyum. 

Benim için duygu dolu anlardı. Çünkü büyükbabam bana sürekli milli takıma ne zaman geleceksin ne zaman oynayacaksın diye soruyordu. Ben de bunun kararını benim almadığımızı tabiki böyle bir davet gelirse çok mutlu olacağımı her zaman söylemiştim. Benim için gerçekleşen bir rüya diyebiliriz aslında buna. Gerçekten çok mutlu olmuştum benim için duygu dolu anlardı. 

İtalya’yı seçmemekle alakalı ise TONY bana Ganalıdan çok bir İtalyan olduğumu söyler hep. Ama ailemle arkadaşlarımızla oturup konuştuğ-umuzda kendimi biraz daha Ganalı olarak hissediyorum. Eğer başka bir karar almış olsaydım kendi köklerime kendi geçmişime ihanet etmiş olurdum dolayısıyla bu kararı bu yüzden aldım.


3-4 yıl önce annemle konuştuğumuzda bana söylediği bir şey vardı. Evden gidebilirsin ama hayallerini gerçekleştirmeye çalış. Şu son zamanlarda dinlediğim bir şakı var. Büyük umutlar diye söyleyebiliriz adına. Bu şiarkının sözlerine baktığımızda annemin bana söylediklerini orada da görüyorum. Eğer annem gökyüzünden beni izliyorsa benimle gurur duyduğunu düşünüyorum.  Bu da beni çok mutlu eder.

TRABZONSPORDA KALMAK İSTİYOR MU?

Tabiki kalmak isterim benim ilk tercihim Trabzonspor olur.  Bu sezonki en önemli hedefimiz kupaydı maalesef istediğimiz sonucu alamadık.

Bütün oyuncuların isteğidir farklı pozisyonlarda oynayabilmek. Takımım bana fartklı pozisyonlarda ihtiyaç duyuyorsa bundan mutlu olurum. Çünkü katkı sunmak için oradayım katkı sunmaya çalışıyorum. Solda sağda santrofor arkası veya yanı hiç önemli değil. Ama son maçı değerlendirirsek santrafor bölgesinde oynamaktan büyük zevk aldım. 

KALAN HAFTALAR İÇİN TAKIMDA NE KONUŞUYORLAR?


Tabiki neden olmasın. Şuanda puan tablosuna baktığımızdfa en yakın rakibimizin Beşiktaş olduğunu görüyorsunuz. Tabiki onları da geçebilirsiniz. Fikstüre baktığınızda bir çok iyi takımla oynayacağımızı ama bu takımlara karşı bizim Trabzonspor olduğumuzu ve mutlaka galibiyet almamız gerektiğini en kötü ihtimalle berabere kalmamız gerektiğini görürsünüz. Trabzonsport gibibir takımın 4. Veya 3. Lüğü kaçırıp daha kötü bir durumda bitirirseniz bir yerlerde bir yanlış var demektir. Tabiki olduğumuz sıradan daha üs

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap