SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ekuban’ın bu sözleri kızdırdı: Vergimi siz ödeyin

Ekuban’ın bu sözleri kızdırdı: Vergimi siz ödeyin

14 Temmuz 2021 Çarşamba - 11:18




İtalya’da yaşadığı sorun nedeniyle sezon başı hazırlıklarında yer almayan Ekuban’ın bu sözleri kızdırdı: “İtalya’daki vergimi siz ödeyin. Bu beni rahatlatacak”





Gana ve İtalyan vatandaşı olan Caleb Ekuban, her iki ülkede de vergi ödüyor. Bunun kendisini ekonomik olarak zorladığını dile getiren forvet oyuncusunun, bordo-mavili kurmaylara, “İtalya’daki vergimi siz ödeyin. Bu beni rahatlatacak” dediği öne sürüldü. Ekuban için İtalyan ekibi Genoa 2 milyon Euro’luk teklif sundu. Yönetim rakamın artmasını istedi.

Caleb Ekuban, Trabzonpor’un başını ağrıtmaya devam ediyor. İtalya’da yaşadığı vergi sorunu nedeniyle yeni sezon hazırlıklarında yer almayan Ganalı forvetin, yönetime ilginç bir teklif yaptığı ratya çıktı. Gana ve İtalyan pasaportu taşıdığı için iki ülkede birden vergi vermek durumunda kalan Ekuban’ın bordo-mavili yöneticilere, “Bu durum beni ekonomik olarak zorluyor. Vergimi siz öderseniz kafam rahatlayacak” dediği öğrenildi.

Kurmayların bu duruma tepki gösterdiği, ''Biz senin garanti paranı veriyoruz. Vergi bizim sorunumuz değil. Kendin hallet'' dediği ifade edildi. Öte yandan İtalyan ekibi Genoa, Ekuban için 2 milyon Euro’luk teklif sundu. Yönetimin bu rakamı az bulduğu İtalyan ekibinin fiyat artırmasını istediği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap