SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ekuban için sıraya girdiler! İşte gelen teklifler...

Ekuban için sıraya girdiler! İşte gelen teklifler...

03 Ağustos 2020 Pazartesi - 16:28




Trabzonspor'un yıldızı Ekuban için iki kulüp teklif yaptı...





Trabzonspor'da bu sezon öne çıkan isimlerden olan Ekuban, kulüpleri peşinden peşinden koşturuyor. 2022'ye kadar sözleşmesi devam eden Ekuban için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ve İspanyol Celta Vigo Trabzonspor'a teklif yaptı.

Trabzonspor'da başarılı bir performans sergileyen Ekuban'ın talipleri her geçen gün artıyor. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ve İspanyol Celta Vigo başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak için Bordo-Mavililer'e ilk tekliflerini yaptı. Al Hilal 4 milyon euro, Celta Vigo ise için 5 milyon euroyu gözden çıkardı.

Görüşmeler sürüyor

Trabzonspor'la 2022'ye kadar sözleşmesi devam eden Ekuban'ın performansı ışığında beklentinin 7 milyon euronun üzerinde olduğu kaydedildi. İki kulüple de görüşmeler devam ediyor. Bordo-Mavili Yönetim, yeni teknik direktörün raporu doğrultusunda Ekuban'la ilgili son kararını verecek. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 22 maçta 5 gol attı ve 6 asist yaptı. Ganalı yıldız tüm kulvarlarda 33 maçta 10 gol, 11 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap