SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Efsane Lars Olsen’den Trabzonspor’a forvet kıyağı… Cornelius’u ikna etti

Efsane Lars Olsen’den Trabzonspor’a forvet kıyağı… Cornelius’u ikna etti

08 Ağustos 2021 Pazar - 14:24




Andreas Cornelius’u, Trabzonspor’a gelme konusunda ikna eden ismin bir dönem bordo-mavili formayı giyen Lars Olsen olduğu ortaya çıktı.





Andreas Cornelius için Trabzonspor hem 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor… hem de oyuncuya 2 milyon euro’dan 4 yıllık sözleşme vermeye.

Bu iddia İtalyan TMW’ye ait.

Haberde; Parma forveti Andreas Cornelius’un vedasına bir adım kaldı. Oyuncu Udinese ve Trabzonspor ile 5 milyon Euro'ya doğrudan satışı karşılığında anlaşmaya vardı. Oyuncunun menajeri maaşını görüşmek için Türkiye’de. Önümüzdeki birkaç saat içinde Danimarkalı santrforun geleceğinin ne olacağına karar verilecek.

Bu arada Cornelius’u, Trabzonspor’a gelme konusunda ikna eden ismin bir dönem bordo-mavili formayı giyen Lars Olsen olduğu ortaya çıktı. Menajeri Per Steffensen’in getirdiği teklif sonrasında aynı menajere bağlı olan Olsen, Cornenlius’a, Trabzonspor’a transferinin kaçırılmayacak fırsat olduğunu söyledi.
Trabzonspor’da forma giyerken Avrupa Şampiyona olan Danimarka’nı kaptanı Lars Olsen hali hazırda teknik direktörlük yapıyor. 60 yaşında.

Fotospor

Beğendim
13
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap