SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Efecan Karaca'nın aklını karıştıracak iddia! Trabzonspor’da devrede ama...

Efecan Karaca'nın aklını karıştıracak iddia! Trabzonspor’da devrede ama...

30 Ekim 2021 Cumartesi - 10:08




Hem geçen sezon devre arasında hem de bu transfer sezonunun başında Trabzonspor yazılan hatta bordo - mavililerle görüşme yaptığı kaydedilen Alanyaspor’un yıldız isimlerinden Efecan Karaca için Beşiktaş devreye girdi. Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın "2-3 bölgede kullanırım" dediği Efecan Karaca için Akdeniz ekibine teklif hazırlığında olduğu kaydedildi.





Ara transfer dönemi için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş 'ta Efecan Karaca sesleri yükseliyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yerli takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, Alanya formasıyla çok iyi bir sezon geçiren tecrübeli yıldıza kanca attı.

RESMİ TEKLİF BEKLENİYOR

Yalçın'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede, "2-3 bölgede onu kullanabilirim" dediği belirlendi. Siyah- Beyazlılar'ın devre arasında Akdeniz ekibine resmi teklif yapması bekleniyor.

TRABZONSPOR DA İLGİLENİYOR

Alanya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Efecan Karaca ile Trabzonspor da ilgileniyor. Milli futbolcunun iki kulübe de çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.Hatırlanacağı üzere Efecan Karaca, hem geçen sezon devre arasında hem de bu sezon Trabzonspor’un transfer gündemine girmişti. Bordo - Mavililer de Efecan için kulübüyle görüşme yapmış ardından da oyuncu ile temas kurduğu iddia edilmişti. Ancak Alanyaspor’un Efecan için yüksek bonservis bedeli istemesi bu transferin gerçekleşmemesine neden olmuştu. 

2017 YILINDA YILDIZI PARLADI

31 yaşındaki Efecan Karaca 2017-18 sezonundan itibaren ismini duyurmaya başladı. Alanyaspor'un çıkışında büyük rol oynayan tecrübeli yıldız 30 yaşında ilk kez milli formayı sırtına geçirmeyi başardı. (Takvim)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap