SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Efecan Karaca Trabzonspor yolunda

Efecan Karaca Trabzonspor yolunda

30 Aralık 2021 Perşembe - 19:28




Gervinho'nun sezonu kapatmasının ardından Kouassi'yi alan Trabzonspor transferde durmuyor. Bordo-mavililer, 2 defa kapıdan dönen 32 yaşındaki yıldız için Alanyaspor ile anlaşmaya yakın. Tecrübeli oyuncu için önemli aşama da kaydedildi. Edin Visca pazarlıklarında ilerleme sağlayamayan Trabzonspor, Alanyaspor'un kanat oyuncusu için Akdeniz kulübünün kapısını çaldı.





Karadeniz temsilcisinde Gervinho, Çaykur Rizespor maçında sakatlanıp sezonu kapatmıştı. Bu bölgeye takviye isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi üzerine Jean Evrard Kouassi renklere katılmıştı. Filidişili futbolcu, Afrika Kupası'na katılacağı için ikinci devrede en az 3 maç kaçıracak. Bu sebeple bir transfer daha gerçekleşecek.

Hedefte yine Efecan Karaca var. Tecrübeli oyuncu için önemli aşama da kaydedildi. 

Edin Visca pazarlıklarında ilerleme sağlayamayan Trabzonspor, Alanyaspor'un kanat oyuncusu için Akdeniz kulübünün kapısını çaldı.

TAKAS FORMÜLÜ GÜNDEMDE

Alanyaspor, Efecan Karaca için Trabzonspor'dan 1 milyon euro istiyor. Karadeniz temsilcisi ise sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcu için bu rakamı ödemeyi düşünmüyor. Daha düşük bir rakam önerecekler ya da takas formülünü devreye sokacaklar.

Beğendim
16
Sevdim
7
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap