SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca Trabzonspor'a geliyor!

Edin Visca Trabzonspor'a geliyor!

01 Aralık 2021 Çarşamba - 20:28




Abdullah Avcı’nın Edin Visca’yı neden çok istediği bu istatistikte yatıyor...





14’üncü haftasını geride bıraktığız Süper Lig’de takımları adına 3 isim skora en fazla kattı verdi.

Bakasetas, 7 gol 3 asist, Nwakaeme 5 gol 5 asistle Trabzonspor’un attığı 29 golün 20’sine doğrudan katkı sağladı. Bu alanda 3’üncü en iyi isim ise Başakşehir kaptanı Edin Visca. Boşnak kanat oyuncusu rakip ağları 2 kez havalandırırken, 8 de asist yaptı. Abdullah Avcı’nın ara transferde en çok isteği isim olan Visca’nın bu performansı, tecrübeli çalıştırıcının ısrarında ne kadar haklı olduğu açık bir şekilde gösteriyor.

RAKİPLERİNE uzak ara puan farkı yapan Trabzonspor’da gözler şimdiden ara transfer döneminde takıma yapılacak takviyelere çevrildi. Teknik direktör Abdullah Avcı her fırsatta, savunmanın solu ve forvet hattına (özellikle kanatlara) transfer istediğini üzerine basa basa söylüyor. Tecrübeli teknik adamın kanatlar için öncelikli tercihi ise eski öğrencisi Başakşehir takımının kaptanı Edin Visca. 31 yaşındaki Boşnak futbolcu bu sezon forma giydiği 13 maçta 498 dakika sür aldı. Visca bu maçlarda 2 gol atıp 8 de asist yaptı. Tecrübeli kanat oyuncu bu özeliğiyle Süper Lig’in geride kalan 14 haftasında gole en çok katkı yapan 3 oyuncudan birisi oldu. Diğer ikisi ise bizim kendi çocuklarımız Bakasetas ile Nwakaeme. Baka,7 gol 3 asist, Sihirbaz Nwakaeme ise 5 gol 5 asistle Trabzonspor’un attığı 29 golün 20’sine doğrudan katkı sağladı. Bize gelen bilgilere göre, Trabzonspor ile Başakşehir arasındaki Edin Visca görüşmeleri sessiz bir şekilde yürütülüyor. Karadeniz’in daha önce yazdığı gibi bu transferde Yusuf Sarı’nın takas olarak kullanılacağı, genç oyuncunun da İstanbul’a gitmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Beğendim
20
Sevdim
6
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap