SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca Trabzonspor'a gelecek mi? İlk kez bu kadar net konuştu...

Edin Visca Trabzonspor'a gelecek mi? İlk kez bu kadar net konuştu...

Karadeniz Özel

24 Aralık 2021 Cuma - 08:29




Trabzonspor, devre arası için transfer çalışmalarına başladı. Bordo mavililerde Başakşehir'den Edin Visca'nın transferi için de bir görüşme gerçekleştirildi.





// Karadeniz Özel // Başakşehir takımının kaptanı Edin Visca’nın adı yeniden transfer gündeminin tam ortasına düştü. 31 yaşındaki tecrübeli ismi kulübü bırakmak istemiyor ancak Visca’nın yakın dostları devre arasında flaş bir gelişmenin yaşanmasının sürpriz olmayacağını söylüyor. Karadeniz’in görüşüne başvurduğu bu isimler, “Visca’ya Fenerbahçe’nin de ilgisi bir hayli fazla ancak o şampiyon olacak takıma gider. Üstelik orada, bugünkü kariyerini sağlayan çok sevdiği hocası var” yanıtını verdiler.

TRABZONSPOR’DA transfer gündeminin ilk sırasına yeniden Edin Visca oturdu. Başakşehir takımının kaptanı için başkan Ahmet Ağaoğlu, “Hocamız isterse, şartlar da uyarsa bakarız” açıklamasını yapmıştı. İstanbul kaynaklı haberlere göre ise Edin Visca’yı, Trabzonspor ile birlikte Fenerbahçe de çok istiyor. Boşnak kanat oyuncusunu kulübü ise bırakmaya pek meyilli değil. Bu gelişmeler ışığında araştırmalar yapan Karadeniz Gazetesi, Edin Visca’nın yakın çevresine transferdeki son durumu sordu. Bu isimlere göre; 31yaşındaki oyuncunun devre arasında takım değiştirme ihtimali oldukça yüksek. Görüşüne başvurduğumuz bu isimler bize, “Visca’yı Fenerbahçe ve Trabzonspor istiyor. Ancak onun aklında yeniden eski hocası Abdullah Avcı ile çalışmak var. Visca bugünlere Abdullah Avcı sayesinde geldi. Hocasına vefa borcu var. Eğer Başakşehir’den ayrılırsa Fenerbahçe’ye değil, şampiyon olacak Trabzonspor’a gider” yanıtını verdi. Bu sezon Başakşehir forması altında 17 lig maçına çıkan Edin Visca 4 gol attı, 8 de asist yaptı.

BANA SAYGI DUYUYOR ÇOK KARAKTERLİ BİR OYUNCU TABİ Kİ İSTERİM

Edin Visca için en yetkili ağız olan teknik direktör Abdullah Avcı’dan da açıklama geldi. Visca’ya olan ilgisini saklamayan Avcı, “Visca’yı da Bosna’dan A2 milli takımından tespit edip almıştık. Çok sevdiğim bir oyuncu, o da bana saygı duyuyor, ve şu an rakibim.. Visca'yı tabi ki isterim. Ama benim karar verebileceğim bir durum değil. Kulübü, mukavelesi birçok detay var" dedi.
 

Beğendim
19
Sevdim
8
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap