SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca: ''Trabzonspor’la bir de şampiyon olsam… Acaba ne olur!...''

Edin Visca: ''Trabzonspor’la bir de şampiyon olsam… Acaba ne olur!...''

25 Ocak 2021 Pazartesi - 17:22




Trabzonspor'da Edin Visca transferi için girişimler tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir'le nakit ve takas üzerinden pazarlıklarda orta yol henüz bulunabilmiş değil. Ancak Boşnak oyuncunun gitmek istemesi ve Abdullah Avcı faktörü Başkan Göksel Gümüşdağ üzerinde büyük baskı oluşturmaya devam ediyor.





Trabzonspor yönetimi Edin Visca için Başakşehir’le görüşmeler yapıyor… ancak Galatasaray’ın İrfan Can transferinin aksine görüşmeleri kamuya açık olarak değil, daha gizli kapaklı yapmayı tercih ediyor.

Ancak Başakşehir’in hem İrfan Can’dan, hem de Visca’dan para kazanma isteği Galatasaray’ı olduğu gibi Trabzonspor’u da zorda bırakıyor.

Çünkü Başakşehir İrfan Can için 14 milyon euro’dan 10 milyon euro’ya inip Emre Kılınç’ı isterken, Edin Visca içinde indirim yaptı. 12 milyon euro’dan 8 milyon euro’ya inildi. Ancak Abdülkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen’i de istemeye devam ediyor.

Bu arada Visca'nın, Trabzonsporlu taraftarların kendisini bordo-mavili formaya giymek için sosyal medyadan başlattıkları kampanyadan çok etkilendiği bildirildi. Boşnak oyuncunun, “Şampiyon olduk. Biz kutladık. Sadece transferimde bile taraftarlar bunu yaptılar. Bir de şampiyonluk yaşasak kimbilir ne olur?..” dediği öğrenildi.

Beğendim
20
Sevdim
11
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap