SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca’nın Trabzon'a gelmesine kim engel oldu?

Edin Visca’nın Trabzon'a gelmesine kim engel oldu?

25 Şubat 2021 Perşembe - 14:04




Başakşehir’in kaptanı Edin Visca, ara transfer döneminde bordo-mavili yönetimle anlaştı. Transfer için el sıkışıldı ancak Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Boşnak kanat oyuncusuna izin vermeyince bu transfer yattı





Dile kolay… 367 maç, 106 gol, 105 asist.. Bu inanılmaz başarı öyküsü Başakşehir Kulübünde 10 yıldır forma giyen Edin Visca’ya ait. 30 yaşındaki kanat oyuncusu, ara transfer döneminde Trabzonspor’un gündemine geldi.

Taraflar, konuşup anlaştı. Transferin gerçekleşmesi artık Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın iki dudağının arasında çıkacak, ‘Gidebilirsin’e kaldı ama olmadı. Gümüşdağ, 10 yıl hizmet veren, takımını kaptanlığını yapan Visca’ya transfer izini vermedi.

10 yıl boyunca tek bir sakatlık yaşamayan Visca ‘Sakat’ denilerek kadroya alınmadı.

Başakşehir’e küsen ve tam 15 maç kaçıran Boşnak yıldızın sezon sonu takımdan kesinlikle ayrılma kararı aldığı ve bunu yönetime ilettiği gelen bilgiler arasında.

30 yaşındaki oyuncunun yakın çevresine, “Ara transferde izin verilmedi ancak ligin bitiminde çok sevdiğim hocam Abdullah Avcı ile çalışmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum” dediği ifade edildi.

Bu sezon toplamda 20 karşılaşmaya çıkan Visca, 6 gol 7 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
60
Sevdim
14
Beğenmedim
15
Üzgün
3
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap