SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edgar Miguel lé kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri... Piyasa değeri ve Instagram hesabı

Edgar Miguel lé kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri... Piyasa değeri ve Instagram hesabı

06 Ağustos 2019 Salı - 11:38




Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı için Lille'in ödeyeceği paket içerisinde bulunan takas tekifinde yer alan Edgar Miguel Ié, bonservisinden gelecek payın yarısı ile günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki Edgar Miguel lé kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri... Piyasa değeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.





Bordo mavili kulübün tarihindeki en yüksek bonservis bedeli ile satacağı oyuncu olmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı ülkemizi bu seneden itibaren Fransa'da temsil edecek. Zeki Çelik ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan genç futbolcu için artık sayılı saatler kaldı. Ayrılığını da açıklayan Yusuf'un KAP'a bildirilmesi an meselesi. Son görüşmelerde 17-18 milyon euronun yanısıra sonraki satıştan yüzde 15 pay ve Edgar Miguel Ié'nin bonservisinin yarısı teklif edildi. Fiyatlarda 1-2 milyon euro fark olabileceği konuşulurken takastaki futbolcu hakkında araştırmalar da başladı. Lille'in kadrosunda kendisine yer bulan Edgar Miguel lé kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri... Piyasa değeri ve Instagram hesabı bu sayfada...



Edgar Miguel lé kimdir?




Benin'in başkenti Bissau'da 1 Mayıs 1994 tarihinde dünyaya gelen Edgar Ié, futbola Sporting Lizbon alt yapısında başladı. Sırasıyla 15,17 ve 19 yaş takımı formalarını giyen 25 yaşındaki stoper buradan Barcelona B'ye transfer oldu. Villarreal'e bedelsiz geçiş yapan Edgar'ın Portekiz'e dönüşü Belenenses ile oldu. Gösterdiği performansla Lille'in dikkatini çekti. Nantes'a kiralandı ve geçen sezonun ikinci yarısını orada geçirdi. Boyu 1.82'dir. Portekiz Milli Takımı'nda 1 kez forma giydi. Kariyerinde 150 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol atıp 2 de asist yaptı. 

Edgar Miguel Ié Transfermarkt




Trabzonspor'un bonservisinin yarısını alacağı Edgar Miguel Ié'nin piyasa değeri de merak ediliyor. Yusuf Yazıcı'ya karşılık geleceği için önemli bir futbolcu bekleyen bordo mavililer; Transfermarkt'a bakarak değerini öğrenmek istiyor. Benin asıllı futbolcunun değeri 3 milyon 500 bin euro. 

Edgar Miguel Ié Instagram Sosyal medyanın en önemli parçalarından biri olan futbolcular binlerce kişi tarafından takip ediliyor ve etkileşim alıyor. Bu da Instagram'ın daha fazla trafik kazanmasına nedne oluyor. Futbolcuların kullandığı hesaplara verilen onay rozeti Edgar Ié'de de mevcut. Toplamda 30 bine yakın takipçisi bulunan 25 yaşındaki stoper ailesinin de fotoğraflarını yayınlıyor. Instagram kullanıcı adı ise @edgar_ie

GazeteDamga

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap