SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edgar Ie'den flaş milli takım kararı! Gine-Bissau için oynayacak

Edgar Ie'den flaş milli takım kararı! Gine-Bissau için oynayacak

21 Eylül 2021 Salı - 11:21




Trabzonsporlu futbolcu Edgar Ie, milli takımını değiştirme kararı aldı. Daha önce Portekiz Milli Takımı'nda forma giyen deneyimli stoperin, yeni bir karar alarak doğduğu ülke Gine-Bissau'yu tercih ettiği öğrenildi.





Trabzonsporlu Edgar Ie, daha önce formasını giydiği Portekiz Milli Takımı'nı bırakıp doğduğu ülke olan Gine-Bissau'yu seçti.

Portekiz basınından Record'un haberine göre Edgar Ie, Dünya Kupası Afrika Elemeleri I Grubu'nda lider olan Gine-Bissau'dan gelen teklifi kabul etti. Prosedürlerin tamamlanmasını bekleyen Edgar Ie'nin, doğduğu ülkenin milli takımında oynamak için sabırsızlandığı ifade edildi.

27 yaşındaki stoper, Gine-Bissau'da doğduktan çok kısa süre sonra ülkeden ayrılmış ve Portekiz'de çocukluğunu geçirdikten sonra Sporting Lizbon'da futbola başlamıştı. Portekiz Milli Takımı'nın formasını U18 - U21 yaş kategorilerinde kesintisiz giyen Edgar, A takımla da 1 maça çıkmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap