SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edgar Ie yuvadan uçabilir!

Edgar Ie yuvadan uçabilir!

04 Nisan 2021 Pazar - 09:46




Hollanda ekibi Feyenoord, Sensei'nin Napoli'ye transferinin netleşmesinin ardından Edgar Ie için bir kez daha Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.





Trabzonspor’a Edgar Ie piyangosu... Geçen sezon başında Yusuf Yazıcı’nın bonservisine karşılık Portekizli oyuncu Lille tarafından takasla Trabzonspor’a verilmişti. Genç stoper hiç Trabzon’a gelmeden Feyenoord’a kiralanmış ve sezonu orada tamamlamıştı. Edgar Ie’yi Feyenoord sezon başında istedi. Ancak anlaşma olmadı. Trabzonspor’a geldi. Forma giymeye başladı. Başarılı oldu.

Ancak Feyenoord’un, Edgar Ie inadı bitmedi. Feyenoord, Senesi’yi Napoli’ye 15 milyon euro’ya satmak konusunda anlaştı. En azından Hollanda’dan gelen iddialar bu yönde. Hollanda ekibi Senesi’nin ayrılmasından sonra Ie’yi bir kez daha istiyor. Sezon başındaIe için Ie için 5 milyon euro isteyen Trabzonspor’un böyle bir teklif gelirse nasıl bir rakam belirleyeceği şu anda için bilinmiyor.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
9
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap