SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eddie'nizi de alın evinize gidin

Eddie'nizi de alın evinize gidin

26 Ekim 2020 Pazartesi - 09:44




Yönetimin, Eddie Newton ısrarı pahalıya patladı… İlk yarısını 1-0 önde tamamladığımız maçta Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 3-1 kaybettik, zirve derken dibe vurduk...





İlk 45 dakikada bizim için rüya gibiydi. Ortaya konan futbol keyif verirken, 23’te golü de bulduk. Sosa’nın asisti (!), Afobe’nin müthiş vuruşu sonrası 1-0 öne geçtik. İlk yarı da böyle bitti. Ancak ikinci devrede sanki her şey değişti.

Fenerbahçe’nin Cisse hamlesi, İstanbulluları ateşlerken hakem Cüneyt Çakır’ın da devreye girmesiyle kalemizde arka arkaya goller gördük. 51’de Serkan Asan’ın şanssız ters vuruşu sonrası eşitliği yakalayan sarı-lacivertliler, 55’te Valencia ve 72’de Cisse ile 3-1’i yakaladı.

İkinci yarıda takım yerlerde sürünürken Eddie Newton ilk değişikliğe skor 3-1 olduktan sonra gidip adeta yenilgiye çanak tuttu. Kariyerinde hiçbir başarısı olmayan ve ‘Newton’la bu iş gitmez’ diyenleri duymazdan gelen yönetim de bu ısrarın faturasını yine bordo-mavili renklere gönül verenleri kahrederek kesti.

6 hafta sonunda tam 13 puan kaybı yaşayan Trabzonspor 17’inci sırada kalırken, ‘zirve’ diye çıktığı yolda, daha ligin başında taraftarlara, ‘ligde kalır mıyız?’ endişesi yaşatmaya başladı. 3-1’lik yenilgi camia ve taraftarı isyan noktasına getirdi. Sosyal medyadan yönetime, ‘Eddie’nizi de alın birlikte evinize gidin. Sizi artık istemiyoruz” tepkileri geldi.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap