SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eddie Newton: ''Bu kadar eksikten Liverpool ve Real Madrid de etkilenir''

Eddie Newton: ''Bu kadar eksikten Liverpool ve Real Madrid de etkilenir''

18 Ekim 2020 Pazar - 11:47




İngiliz teknik adam, “4 önemli eksikle sahaya çıktık. Bu arkadaşların yokluğu bizi etkiledi. Oynayan oyuncuların göstermiş olduğu enerjiden mutlu olmadım. Bu oyun bize yakışmadı” dedi.





Başakşehir yenilgisinin ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, “Oyuncularımızın bugün göstermiş olduğu enerjiden mutlu olmadığımı net bir şekilde söyleyebilirim. 4 anahtar çok önemli oyuncumuz burada değildi. Bu arkadaşların yokluğu bizi etkiledi. Bu kadar kritik eksiklerle sahaya çıktığınız zaman Real Madrid ve Liverpool bile olsanız ister istemez etkilenirsiniz” dedi.
 
Newton şöyle devam etti: “Özellikle ilk 25 dakikaya kadar kötü olmadığımızı söyleyebilirim. Çok basit bir gol yedik. Golü yedikten sonra 5-10 dakika bocaladık ama yine de oyunun içinde kalmaya çalıştık. Arkadaşlarımıza kenardan, gerekli olan enerjiyi vermeye çalışıyoruz ama bugün bunu iyi yapamadık. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Oyuncularımızın bugünkü performansı beni üzdü. Bu futbol bize hiç yakışmadı.”

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap