SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dorukhan fena yakalandı!

Dorukhan fena yakalandı!

10 Mart 2023 Cuma - 10:26




Geçtiğimiz sezon 3 Eylül’de sakatlanan ve operasyon geçiren Trabzonspor’un yıldızı Dorukhan, futbol sahalarından çok gece yaşantısı ile konuşulmaya başlandı. 26 yaşındaki orta saha, model ve sosyal medya fenomeni Pelinay İgit ile öpüşürken görüntülendi. İlişkilerini gizlemeyen ikili, beraberliklerini sosyal medyadan herkese duyurdu.





ŞAMPİYONLUK sezonunda Trabzonspor’un orta sahasındaki dinamosu olan ve büyük mutluluğun gelmesindeki en önemli isimler arasında yer alan Dorukhan Toköz, şimdilerde futbolundan çok özel hayatı ile gündem oluyor. 26 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz sezon 3 Eylül’de oynanan Ümraniyespor maçında şanssız bir sakatlık yaşamış ve çapraz bağları kopmuştu. Ameliyat olan ve geride kalan 6 ayı aşkın bir süredir sahalardan uzak kalan Dorukhan, model ve sosyal medya fenomeni Pelinay İgit ile öpüşürken görüntülendi.

İkilinin bu görüntüleri magazin basınının manşetlerini süslerken, Dorukhan ve Pelinay İgit’in ilişkilerini gizlememesi ve sosyal medya üzerinden bu görüntüler paylaşması dikkat çekti. Daha önce Bahar Şahin ile aşk yaşayan Dorukhan Toköz, Ozan Dolunay ile ayrılan Pelinay İgit ile yeni bir aşka yelken açarken, asıl işini unutur göründü. Dorukhan’ın 6 ayı aşkın bir süredir sahalara dönememişini, gece yaşantısına bağlayan bordo-mavili taraftarlar, “Parıltılı gecelerdeki başarını yeşil sahalarda da görmek istiyoruz” diyerek Dorukhan Toköz’e göndermede bulundu. 





Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap