SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Djaniny Başakşehir maçını kaçıracak mı? TFF'den haber geldi!

Djaniny Başakşehir maçını kaçıracak mı? TFF'den haber geldi!

09 Ekim 2020 Cuma - 10:08




Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar yetkili kişi olarak yaşanan Djaniny'nin lisans krizinin beklenen bir durum olduğunu söyledi. Oyuncu transfer edilirken böyle bir sorunun yaşanacaklarını bildiklerini aktardı. Topun TFF’de olduğunu da söyledi.





Trabzonspor oyuncunun lisansı için TFF’de kayıt açtırdı. TFF oyuncunun lisansını kabul etti. Şimdi Trabzonspor’a lisans etmesi gerekiyor. Ancak Suudi Arabistan yetkilileri daha önce Beşiktaş’a transfer olan Josef De Souza, Giuliano’da olduğu gibi işi yokuşa sürüyor. 

DJANINY'NİN BAŞAKŞEHİR MAÇINI KAÇIRMASI GÜNDEMDE

Oyuncuların haksız fesih yaptığını ileri süren Arap kulübüne darbeyi FIFA vuracak. Çünkü daha önce de yaşanan bu durumlarda FIFA her zaman kulüplerin yanında oldu. Yönetim rahat, TFF’den sorunu çözmesini istedi. TFF’de FIFA’ya başvuru yapıp geçici lisans talep etti. Josef De Souza’da bu işlem 10 gün gibi bir süre aldı. Trabzonspor’da da aynı durumun yaşanması bekleniyor. Aksi takdirde oyuncu Başakşehir maçını kaçıracak. Gözler tamamen TFF’ye çevrilmiş durumda.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
8
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap