SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dinleyin çocuklar!

Dinleyin çocuklar!

23 Kasım 2017 Perşembe - 08:10




Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay futbolcularına Sivasspor maçının önemini anlatıyor, kazanmak için gerekli motivasyonu sağlıyor





TAHAMMÜL YOK

Trabzonspor Teknik Patronu Rıza Çalımbay, Sivasspor maçının kendileri için çok büyük önem taşıdığını, bunu her fırsatta futbolcularına aşıladığını söyledi. Puan kaybına tahammüllerinin olmadığı bir süreci yaşadıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, “Sivasspor karşısında alacağımız 3 puanın bize neler katacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Sahada kazanmak adına Trabzonspor kimliğini ortaya koymalıyız. Bu potansiyel bizde fazlasıyla var” şeklinde görüşlerini ifade etti.

RAHAT OLSUN

Deplasmanda henüz galibiyetleri olmamasının üzerlerinde bir baskı oluşturmayacağını belirten Çalımbay, “Büyük takımlar için bu durum sorun olmamalı. Kendimize yeni bir sayfa açmak için Sivasspor maçı bizim adımıza iyi bir fırsat. Bunu değerlendirmek istiyoruz” dedi. Kendilerine ilk yarı bitimine kadar puan kaybetmemek için bir hedef koyduklarını belirten deneyimli teknik patron, “Camiamızın içi rahat olsun. Gerekeni yapacağız” mesajı verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap