SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dinamo Mehmet Fırtına gibi ‘Es’ecek

Dinamo Mehmet Fırtına gibi ‘Es’ecek

16 Temmuz 2020 Perşembe - 18:03




Genç oyunculara yatırım yapmaya devam eden Trabzonspor, transferin gözde isimlerinden Eskişehirsporlu Mehmet Özcan ile söz kesti. Kulübünün kadro dışı bıraktığı 21 yaşındaki Mehmet Özcan, ön libero bölgesinde görev yapıyor...





Yeni sezon transfer çalışmalarına Altınordu’nun 17 yaşındaki file bekçisi Muhammet Taha Tepe’yi alarak başlayan Trabzonspor’da gençlik operasyona hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-Mavililer, scout ekibinin uzunca bir süredir takip ettiği Eskişehirspor’un genç yeteneği Mehmet Özcan ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Ön libero bölgesinde görev yapan Mehmet Özcan, takımı Eskişehirspor, 2’nci Lig’e düşmesine karşın ortaya koyduğu futbolla büyük takımların dikkatini çekmeyi başarmıştı.

21 yaşında 1.75 boyunda olan Mehmet Özcan’ın Trabzonspor ile anlaşma sağlaması nedeniyle kulübü Eskişehirspor tarafından kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.

Bordo-Mavili kurmayların, 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mehmet Özcan için Eskişehir ile masaya oturup, transferi resmileştirmek istediği kaydedildi.

Genç oyuncu bu sezon 30 maça çıktı. Eskişehirspor’a 1 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap