SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dikkat! Birileri Beşiktaş’ın kovduğu Abdullah Avcı’yı Trabzonspor’a yamamaya çalışıyor!

Dikkat! Birileri Beşiktaş’ın kovduğu Abdullah Avcı’yı Trabzonspor’a yamamaya çalışıyor!

Karadeniz Özel

16 Temmuz 2020 Perşembe - 14:10




Camia ve taraftarın son 180 dakikaya odaklandığı şu günlerde bir kesim, teknik direktör konusunda algı operasyonuna başladı. Sosyal medya üzerinden örgütlenen bu grup, Abdullah Avcı ismini ortaya attı. Ancak bordo-mavili taraftarlardan Avcı ismine yoğun tepki geldi.





Fırtınalı anlar yaşadığımız şu günlerde, bir kesim gündemi değiştirme amaçlı operasyona başladı. Aslında bu tam bir algı operasyonu… Trabzonspor’da camia ve taraftar konsantrasyonunu son 2 maça çevirdi. Herkesin dilinde, aklında, 19 Temmuz’da Akyazı’da oynanacak Konyaspor ve son hafta Kayseri’de yapılacak kritik maçlar var.

Ancak bir kesim, sosyal medyadan bazı grupları örgütleyip teknik direktör değişikliği konusunda algıya başladı. Bilinen odakların örgütlediği bu grup, son olarak Beşiktaş’tan kovulan Abdullah Avcı’nın yeni sezonda Trabzonspor’un başına geçeceğini öne sürdü. ‘Algı’cılar bununla da yetinmeyip, Abdullah Avcı’nın bordo-mavili kulüpte çok başarılı olacağını, şampiyonlukların arka arkaya geleceğini dillendirmeye başladı.

Ancak bu duruma tepkiler çığ gibi oldu. Abdullah Avcı ismine karşı olduklarını dile getiren bordo-mavili taraftarlar, “Abdullah Avcı’nın oynattığı futbol, oyun felsefesi Trabzonspor’a uymaz. Tıpkı Beşiktaş’ta olduğu gibi, 4-5 haftada kovuluyor. Sonra 1 yılımız daha heba olur. Bu hataya düşmeyelim” dediler.

Beğendim
18
Sevdim
15
Beğenmedim
14
Üzgün
13
İnanılmaz
12

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap