SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Diagne bombası!

Diagne bombası!

19 Temmuz 2018 Perşembe - 11:50




Kasımpaşa’ya ara transferde gelen Mbaye Diagne 17 maçta 12 gol attı. 26 yaşındaki Senegalli yıldız, sağ kanat, sol kanat ve forvet oynuyor...





KARAMAN’IN ELİ KOLU BAĞLI

MESAİSİNİN neredeyse tamamını stoper transferi için harcayan Trabzonspor’da flaş bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Ancak transferi düşünülen isim savunmacı değil. Tam tersi bir hücumcu. Castillo’nun beklenmedik sakatlığının ardından Burak Yılmaz’ın da ameliyat olması hücum bölgesinde teknik direktör Ünal Karaman’ı çaresiz bıraktı.

ARA TRANSFERDE GELDİ

HAZIRLIK maçlarında  forvet hattı için alternatif isimleri deneyen Ünal hoca, gelişmelerden çok memnun değil. Yaşanan bu durum, yönetimi harekete geçirdi. Gündeme gelen isim ise geçtiğimiz sezonun ara transferinde Kasımpaşa’ya gelen ve oynadığı 19 maçta 12 gol atan Mbaye Diagne. 26 yaşındaki Senegalli golcü transferin şifrelerini kendi verdi.

EN BEĞENDİĞİM OYUNCU BURAM


YARIŞMACI bir takımda oynamak istediğini dile getiren Diagne, “Önemli bir takım beni istiyor. Kasımpaşa ile 1 yıllık kontratım var ancak bu transfer resmileşirse kolaylık sağlayacaklar. Şu anda o takımın adını açıklayamam” dedi. Diagne’nin, “Türkiye’de en beğendiğim oyuncu Burak Yılmaz” sözleri Trabzonspor’u doğrular nitelikteydi.

DİAGNE KİMDİR?

Adı: Mbaye Diagne

Yaş: 26

Boyu: 1,93 m


Uyruğu: Senegal

Mevki: Forvet - Santrafor

Ayak: Sağ ayak

Güncel kulüp: Kasımpaşa

Haber: Eser HACISALİHOĞLU


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap