SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dev maç öncesi iki takım taraftarları bir araya geliyor!

Dev maç öncesi iki takım taraftarları bir araya geliyor!

11 Ekim 2021 Pazartesi - 13:16




Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftar grup liderleri Trabzon'da bir yemek organizasyonu düzenleyecek.





Trabzonspor’un hafta sonunda yaşayacağı Fenerbahçe mücadelesi öncesi gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor’un tüm taraftar grupları aldığı karar neticesinde maçı birlikte izlemeyi kabul etmişti. Buna göre Trabzonspor taraftarları  Fenerbahçe mücadelesini Doğu tribünde takip edecek. On binlerce taraftar şimdiden Doğu tribününde yerinin ayırtırken büyük bir tribün görsel şovunun da olacağı ifade ediliyor.  

FENERBAHÇE TARAFTAR GRUP LİDERLERİ TRABZON’A GELİYOR

Kritik karşılaşma öncesi dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Fenerbahçe Kulübü’nün taraftar grup liderleri Cuma günü Trabzon’a gelip, Trabzonspor taraftar gruplarıyla bir yemek organizasyonu düzenleyecek.

Yemeği daha önce Trabzonspor taraftar gruplarının birlikte maç izleme kararında etkin rol oynayan Genç Trabzonlular Derneği Başkanı Tufan Balekoğlu’nun organize ettiği öğrenildi. 


GÜNDEMDE TARAFTARLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ VE DEPLASMAN YASAĞI VAR

Yemeğin ana gündem maddesi ise deplasman yasakları ve oluşturulması planan Taraftarlar Birliği olacak. Bu birliğin kurulmasında ise engel olarak 2 takım taraftarlarının birbirleriyle yaşadığı sorunun öne çıktığı ifade ediliyor.

Tüm Türkiye genelinde oluşturulmak istenen  "Taraftarlar Birliği Derneği" ilk adımı Trabzon'dan atmayı planlanıyor. Dernek hayata geçmesiyle birlikte deplasman yasaklarının kalkmasını talep edip 6222 sayılı kanununa düzenleme isteyecek. 

2 takım taraftar grupları Cuma günü bir araya gelecek ve görüşmeler yapılacak. Bu görüşme öncesi bir bilgilendirmenin yapılmasının planlandığı da gelen bilgiler arasında.  (61saat)

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap