SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dev kulüpler Uğurcan'a hayran kaldılar

Dev kulüpler Uğurcan'a hayran kaldılar

04 Şubat 2021 Perşembe - 13:23




Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır kendisini izleyen kulüplerin yetkililerini mest etti





Trabzonspor'un 1 numarası Uğurcan Çakır her geçen gün değerine değer katmaya devam ediyor. Bordo-Mavililer'in başarılı file bekçisi son olarak Beşiktaş'la oynanan kritik maçta olağanüstü bir performans ortaya koyarak galibiyette başrol oynamıştı. Uğurcan sadece Trabzonspor taraftarını değil kendisini izlemeye gelen scoutları da mest etti.

Lyon ve Roma adına yetkililer dev maçta Uğurcan'ı izlemek için tribündeydi. Lyon hem Beşiktaş'ın kalecisi Ersin'i hem de Uğurcan'ı seyretmeye geldi.

Hedef EURO 2020

Müsabakanın ardından her iki kulübün yetkilileri de Uğurcan'a deyim yerindeyse hayran kaldı. Devre arasında başarılı eldiven için gelen önerileri değerlendirmeye bile almayan Fırtına'nın planı sezon sonu...

Uğurcan'ın bu performansını devam ettirmesi halinde EURO 2020'de de vitrine çıkacağını öngören yönetim astronomik rakamlara Uğurcan'ı satmak istiyor. Lyon ve Roma'nın yanı sıra genç file bekçisine Avrupa'dan çok sayıda talip var. 


Beğendim
12
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap