SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dennis Man, takım arkadaşı Kucka’ya Trabzonspor’u sordu: Beni istiyorlar gideyim mi?

Dennis Man, takım arkadaşı Kucka’ya Trabzonspor’u sordu: Beni istiyorlar gideyim mi?

03 Mayıs 2021 Pazartesi - 10:45








22 yaşındaki Rumen kanat oyuncusu Dennis Man, Parma küme düştüğü için takımda kalmak istemiyor. Çizme medyasında yer alan haberlere göre; Dennis Man sezon sonunda kiralık olarak iyi bir takıma gitmek istiyor. Aday takımlardan birisi de bordo-mavililer. Aynı kaynaklar, Dennis Man’in bir dönem Fırtına’nın formasını terleten Jurac Kucka’dan Trabzonspor ile ilgili bilgiler istediğini, Slovak orta sahanın da, “Kendini geliştirebileceğin en iyi yer” dediği öne sürdü.

FIRTINA için bir transfer iddiası da İtalya’dan geldi. Çizme basınında yer alan haberlere göre, devre arasında Romanya’nın FCSB takımından Parma’ya transfer olan Rumen sağ kanat oyuncusu Dennis Man, Trabzonspor’dan teklif aldı. İtalyan ekibinin Dennis Man’i deneyim kazanması için kiralamayı düşündüğü, alternatif takımların başında da Trabzonspor’un yer aldığı öne sürüldü. Haberin detayında isi şu bilgiler yer aldı:

“BU sezon Seri A’da küme düşen Parma, gelecekte çok şeyler beklediği Dennis’i iyi bir kulübe kiralık olarak göndermek istiyor. Türk takımı şu an genç kanat oyuncusu için en iyi yer olarak görülüyor. Dennis, takım arkadaşı Juraj Kucka’dan Trabzon şehri ve Trabzonspor ile ilgili bilgiler alıyor. Bize gelen haberlere göre, Kucka, gitmesi halinde Dennis’in orada iyi bir gelişim göstereceğini ona anlatmış. Bu transfer gerçekleşirse hem Trabzonspor kazanacak hem de Parma yeniden Seri A’ya dönerse Dennis’i hazır bulacak.”

22 yaşında 1.83 boyunda olan Dennis Man, ara transfer döneminde Romanya’nın FCSB takımından 14 milyon Euro bedelle transfer edildi. Parma ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dennis Man, Romanya’da yılın futbolcusu seçildi. Sezonu ilk yarısında FCSB forması ile 14 gol atan, 6 asist yapan Dennis Man, Parma’da ise 14 karşılaşmada oynadı, 2 gol attı, 1 de asistlik katkı sağladı.

DENNİS MAN

Yaş: 22
Boy: 1,83 m
Uyruk: Romanya  Romanya
Mevki: Sağ Kanat
Ayak: Sol
Güncel kulüp: Parma
Söz. Bit. Tar.: 2025

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap