SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Denizlispor 2 - 1 Trabzonspor maç sonucu

Denizlispor 2 - 1 Trabzonspor maç sonucu

13 Temmuz 2020 Pazartesi - 21:33




Süper Lig'de 32. hafta maçında şampiyonluk adayı Trabzonspor, Denizli deplasmanında öne geçtiği maçta mağlup oldu.





Bordo Mavililer, Başakşehir'in de Konya deplasmanında 4-3 mağlup olduğu haftada tarihi bir fırsat kaçırdı. Bordo Mavililer'in golü 14'te Ekuban'dan gelirken, Denizlispor ise Sacko (46) ve Estupinan'ın (84) golleriyle 3 puana ulaştı ve küme düşme potasından az da olsa uzaklaşmayı başardı.

Trabzonspor 'a Denizli deplasmanında büyük şok. Fırtına ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı mücadelenin ikinci yarısında adeta çöktü ve mutlak kazanması gereken maçtan puansız ayrıldı. 

Başakşehir'in de Konya deplasmanında kaybetmesi Trabzonspor'un mağlubiyetini daha da trajik bir hale getirdi. Bu sonuçların ardından Denizlispor 35 puana yükselirken Trabzonspor 62, Başakşehir ise 66 puanda kaldı. Bu akşam Başakşehir kazansaydı şampiyonluğunu ilan etmiş olacaktı. Başakşehir kaybedip Trabzonspor kazansaydı, Bordo Mavililer ise liderle arasındaki puan farkını ligin bitimine 2 hafta kala 1'e düşürmüş olacaktı.

Başakşehir, gelecek hafta sahasında Kayserispor'u mağlup etmesi halinde tarihindeki ilk şampiyonluğunu ilan edecek.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap