SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Denis Draguş transferini bitirdi! Anlaşma tamam

Trabzonspor Denis Draguş transferini bitirdi! Anlaşma tamam

Karadeniz Özel

22 Nisan 2024 Pazartesi - 20:25




Trabzonspor, bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Gaziantep FK'da etkili bir performans sergileyen Rumen forvet Denis Draguş'un transferi için Standard Liege ile prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...





Gelecek sezon için transfer çalışmalarına uzun zaman önce başlayan Trabzonspor, bir isimde mutlu sona ulaştı: Denis Draguş… Bordo-mavililer, Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen ve bu sezon 28 lig maçında 11 gol, 1 asistlik performansla dikkatleri üzerine çeken Rumen forvetle daha önce anlaşmıştı. Sabah'ın haberine göre; dün de 24 yaşındaki 1.85'lik oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Standard Liege ile prensip anlaşmasına varıldı. Transferin, resmi imzaların atılmasından sonra duyurulması bekleniyor.

ONUACHU VE PETKOVIC…

Bu arada Trabzonspor, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu'yu yeniden kiralamak için temaslarını sürdürüyor. Ayrıca Dinamo Zagreb'de forma giyen Bruno Petkovic için de görüşmeler devam ediyor. Romanya A Milli Futbol Takımı'nda da boy gösteren Denis Draguş'un, takımının EURO 2024 kadrosuna alınması da bekleniyor.

Beğendim
14
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap