SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dansöz Rodallega

Dansöz Rodallega

24 Haziran 2019 Pazartesi - 10:18




Trabzonspor taraftarının uğruna şarkılar yazdığı, besteler yaptığı Hugo Rodallega, bu övgüye layık olmadığını gösterdi.





Trabzonspor taraftarının uğruna şarkılar yazdığı, besteler yaptığı Hugo Rodallega, bu övgüye layık olmadığını gösterdi. BordoMavili yönetimin yıllık 1.4 Euro’luk teklifini kabul eden ve ‘1 yıl daha sizileyim’ diyen Rodallega daha sonra bu paranın yarısını peşin istedi. Yönetim bunun mümkün olmadığını bildirince de Denizlispor ile görüşmelere başladı ve Ege ekibiyle 1+1 yıllık anlaşma sağladı.  Sonrasında ise daha ilginç  anlar yaşandı. Denizlispor önceki gece 22.39’da Rodallega transferini sosyal medya hesabından bir video ile duyurdu.

22.58’de ise Denizlispor transferde yaşanan kriz nedeniyle videoyu yayından kaldırdı ve twiti sildi. İddiaya göre Hugo’nun menajeri bu süre içinde Trabzonspor ile yeniden temasa geçti ve golcü oyuncunun kariyerini Trabzonspor’da sürdürmek istediğini söyledi.  Ancak 1.4 milyon Euro’luk yıllık bedelin yarısını peşin ödenmesini bir kez daha talep etti. BordoMavili kurmaylar bu öneriyi kabul etmeyince yeniden Denizlispor ile temasa geçti ve anlaşma sağlandı. Ege ekibi de yayından kaldırdığı Rodallega videosunu saat 23.25’te yeniden siteye koydu ve transferin resmileştiğini duyurdu.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap