SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Daniel Sturridge; ''Premier ligi değil Trabzonspor’u düşünüyorum''

Daniel Sturridge; ''Premier ligi değil Trabzonspor’u düşünüyorum''

21 Aralık 2019 Cumartesi - 12:33




Altay maçında 2 gol atan Sturridge, ‘İngiltere’ye dönecek misiniz?’ sorusuna bu yanıtı verdi...





Daniel Sturridge henüz Trabzonspor’da hiç 90 dakika forma giymedi ama, takımına 5 gol 4 asistlik kattı sağladı.

Yıldız oyuncu, Premier Lig’e döneceği yolundaki haberlere, “Geleceği değil anı yaşıyorum. Trabzon’da mutluyum. Neden gideyim?” sözleriyle karşılık verdi. Altay maçındaki başarılı performansı nedeniyle Sturridge soyunma odasında arkadaşları tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Bordo - Mavili taraftarların çok şeyler beklediği Daniel Sturridge, Altay ile oynanan kupa sınavında yine farkını ortaya koydu. 2 gol atan, bir asist yapan, maç içinde de verdiği paslarla kalitesini ortaya koyan İngiliz futbolcu, mücadelenin ardından kendisine sorulan bir soruya ilginç karşılık verdi. Sturridge bir muhabirin, “Yeniden İngiltere Premier Lig’e döneceğin konuşuluyor bu konuda neler söylemek istersin” şeklindeki sorusuna şu yanıcı verdi:  “Buraya geleli henüz 2-3 ay oldu. Geleceği düşünmektense anı yaşamayı tercih ediyorum. Trabzon’da mutluyum.”

Bu sezon Bordo-Mavili formayla 11 resmi maça çıkan ve 577 dakika sahada kalan Sturridge, Trabzonspor’a 5 gol 4 asistlik katkı sağladı. Öte yandan Altay maçının bitiminde Sturridge başarıl futbolu nedeniyle takım arkadaşları tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Bu jestin İngiliz yıldızı bir hayli duygulandırdığı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap