SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dalga dalga geliyoruz!

Dalga dalga geliyoruz!

20 Şubat 2022 Pazar - 17:46




Süper Lig'in 26. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Fırtına, ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 5. ve 26. dakikalarda Nwakaeme, 36'da Cornelius ve 39. dakikada ise Dorukhan Toköz kaydetti. Ayrıca ev sahibinde 67. dakikada Wilson Eduardo penaltı kaçırdı. Bu skorun ardından Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi son buldu ve 40 puanda kaldı. Trabzonspor ise üst üste 4. kez kazandı ve 63 puana yükseldi.





Spor Toto Süper Lig'in 26. hfata karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadeleyi Karadeniz temsilcisi 4-0 kazandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 5. ve 26. dakikalarda Nwakaeme, 36'da Cornelius ve 39. dakikada ise Dorukhan Toköz kaydetti. Ayrıca ev sahibinde 67. dakikada Wilson Eduardo penaltı kaçırdı.

Bu skorun ardından Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi son buldu ve 40 puanda kaldı. Trabzonspor ise üst üste 4. kez kazandı ve 63 puana yükseldi.

DORUKHAN'DAN 1 GOL 1 ASİST!

Alanyaspor mücadelesine ilk 11'de başlayan Dorukhan Toköz, ilk golün asistini yaparken son golü de kendisi attı. 25 yaşındaki oyuncu, 71. dakikada yerini Berat Özdemir'e bıraktı.


CORNELIUS SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Son 3 maçta bordo-mavililere gol katkısı veremeyen Andreas Cornelius, bu maçta fileleri sarsarak gol orucunu bozdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap