SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dalbert’e giden Trabzonspor’a Joao Mario önerisi

Dalbert’e giden Trabzonspor’a Joao Mario önerisi

11 Temmuz 2021 Pazar - 09:19




Transfer piyasası iyice çorbaya döndü… İtalya’dan öyle bir iddia geldi ki, “yok artık” dedirtecek cinsten. Devre arasında Bakasetas ve Yunus Mallı’yı alan üzerine bir de Hamsik’i transfer eden Trabzonspor’un Joao Mario’yu istediği iddia edildi.





Hem de haber öyle güzel bir kurgulandı ki, akıllara “acaba mı?” İfadesi geldi.

FcInter1908.it'ten Marco Macca’nın iddiasına göre Dalbert için Trabzonspor’la Inter arasında görüşme devam ederken gündeme Joao Mario geldi.

Inter kulübü sözleşmesinden kurtulmak istediği Portekizli oyuncuyu Trabzonspor’a önerdi. Türk ekibi de Joao Mario operasyonunu incelemeye başladı.

Dalbert’e giden Trabzonspor’a Joao Mario önerisi

BEŞİKTAŞ’A JOAO MARIO İÇİN YASAL İŞLEM FIRSATI DOĞDU




Beşiktaş’a Joao Mario transferinde “yasal işlem” fırsatı… Sporting geçen sezon Joao Mario’yıu kiralık oynattı. Ancak satın alma opsiyonunu hayata geçirmedi. Benfica devreye girdi. Inter, Benfica ile anlaştı.

Dalbert’e giden Trabzonspor’a Joao Mario önerisi

Ancak Sporting, Mario konusunda kendileriyle anlaşılmadan Benfica ile görüşüldüğü için Inter’i yasal işlem yapmakla tehdit ediyor
Bu yüzden Inter, Benfica ile anlaşmasına rağmen Mario’nun transferi konusunda resmi işlem yapamıyor. Resmi işlem yapamadığı gibi, Benfica ile görüşmelerini de kesti.

Calciomercato’nun iddiasına göre İtalyan ekibi Joao Mario’yu isteyen Portekiz dışındaki takımlara haber gönderdi. Görüşme talep etti.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap