SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Da Costa'da sözleşme krizi!

Da Costa'da sözleşme krizi!

Karadeniz Özel

23 Mart 2020 Pazartesi - 18:43




Ligler oynanmazsa Faslı stoperin kontratı ne olacak?





Karadeniz Gazete // ÖZEL // Trabzonspor ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Manuel Da Costa 3 maç oynaması halinde otomatik olarak kontratı uzayacaktı. Ancak liglerin oynanması halinde bu madde geçerliliğini yitirecek

Bordo-Mavili takım ara transferde renklerine kattığı Manuel Da Costa ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık kontrat yapmıştı. Opsiyon maddesinde ise, “Oyuncunun, 2019-20 sezonunda oynanacak olan Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında, toplamda en az 10 maç ilk onbir başlaması durumunda, sözleşme bir yıl daha uzayacaktır” ifadeleri yer aldı.



Geride kalan süre içinde 7 resmi maça çıkan Da Costa’nın sözleşmesinin otomatik olarak uzaması için 3 maç kaldı. Ancak liglerin ertelenmesi, belki de hiç oynanamayacak olma ihtimali Faslı stoperin opsiyon maddesini geçersiz kılabilir. Bu durumda yönetimin nasıl bir karar alçağı merak edilirken, Da Costa’nın menajeri bu konuyla ilgili Karadeniz’e, “Costa Trabzonspor’da mutlu. Her şartta anlaşırız ve burada kalır” dedi.

Beğendim
12
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap